MAGAZÍN / Gastronomie

Popis:
20.11.2018

Kuřecí stehýnka pečené na pivu

Kuře na rozličný způsob je v naší zemi oblíbený pokrm. Stehýnka pečená na pivu si rychle připraví i méně zkušený kuchař.

Suroviny pro cca 4 porce

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme na 180 ° C.

Do hrnce nalijeme pivo, přidáme med, prolisovaný česnek, kurkumu, zázvor, špetku cayenského pepře, sůl a pepř. Směs necháme svařit asi na polovinu, aby byla lesklá a hustá.

Nalejeme ji na stehýnka v míse a ze všech stran je obalíme. Pak vyklopíme do pekáče vyloženého pečícím papírem. Nakonec potřeme slunečnicovým olejem a pečeme do zlatova a křupava.

Přejeme dobrou chuť!

Autor / zdroj: PR

DALŠÍ ČLÁNKY

Post

Slovanské hradiště v Mikulčicích připravilo na sobotu tvořivé předadventní odpoledne

V sobotu 1. prosince od 14:30 se zimní motto Slovanského hradiště v Mikulčicích „I v zimě můžete do muzea!“ opět stane aktuální. V rámci cyklu ZIMA V

Post

Unikátní výstava přibližuje vznik a vývoj Československa

Unikátní putovní výstavu nazvanou Republika československá 1918–1939 připravil Masarykův ústav a Archiv Akademie věd ČR a Středisko společných činnost

Post

Hodonínská zoo upozorní na problematiku pěstování palmy olejné

Hodonínská zoo se v týdnu od 18. do 24. srpna zaměří na osvětu vztahující se k orangutanům. Zvláště pak tomu, jak nebezpečné je pro ně pěstování palmy

PARTNEŘI

www.beautyexpo.cz garaze.fabrego.cz Maminčino koření www.ippolna.cz www.casopis-dracek.cz energy.akcenta.eu

REKLAMA